Alla älskar en vinnare!

3008 SUV från  244.900:-

Vilen otrolig succé 3008 SUV har blivit!  Designen, köregenskaperna och det senaste inom teknik och säkerhet.   Nu har den fått hela 38 internationella utmärkelser!

Nya 3008 SUV – En upplevelse utöver det vanliga!

cockpitFrampartiet på den nya 3008 SUV är förförande snygg med den vertikala fronten och det utmejslade schackmönstret i krom. Linjerna är dynamiskt sportiga med eleganta inslag av krom.
Nya PEUGEOT 3008 SUV har en helt ny, unik och vass design. Det belysta öppningsbara glastaket och den blanksvarta listen i bakpartiet, som omger LED-bakljusen med tre klor, ger modellen ett iögonfallande och exklusivt utseende.

Det har aldrig tidigare funnits bättre förutsättningar för att ge sig ut på ett spännande äventyr.
Den nya i-Cockpit® är helt digital och kan konfigureras på en mängd olika sätt, allt efter tycke och smak. 8”-pekskärmen, den digitala head up-instrumentpanelen, som går att ställa in och anpassa, den sportiga ratten med integrerade reglage och den elektroniska växelväljaren till den automatiska växellådan förstärker hela körupplevelsen.

Körglädjen är något extra. Kupéns låga ljudnivå i kombination med de pigga och snåla motorerna gör resan till ett rent nöje. Välkommen in till oss och titta på den idag!

Du kan läsa mer om Nya 3008 SUV här>>