Köpa ny bil

 

Ett bilköp är en stor affär och vi är angelägna om att det blir riktigt bra. Här är några saker att tänka på:

Ta hjälp av experterna.
I bilhallen kan du i lugn och ro titta och känna på våra produkter men framförallt så finns vi på plats för att räta ut dina frågetecken. Vilket bränsle skall jag välja, vad är miljöbil och vilken utrustning är möjlig? Låt oss ta fram ett förslag baserat på vilka behov och krav som finns.

Provkör. Och provkör igen.
Det finns mycket att läsa om olika bilmodeller men det är en upplevelse du köper. Därför är det viktigt att du tar dig tid att testa olika modeller så att du blir riktigt nöjd. Vi har gott om demobilar och generösa öppettider. Kanske du vill låna bilen över natten? Prata med en säljare så försöker vi hitta en lösning. Boka en provkörning online så är bilen på plats när du kommer. Onlinebokningen hittar du här>>

Visst handlar det om ekonomi.
Finns det en inbytesbil?  Lugn, vi byter in i stort sett alla märken. Under tiden du provkör kan vi oftast ta fram ett mellanpris och förslag på en bra finansiering. Mer om finansiering kan du läsa här>>.

Dags för leverans!nybil
Att hämta en ny bil skall vara en högtidsstund. Vi avsätter gott om tid för att gå genom bilen så du känner dig trygg när du åker härifrån. Visst är det en härlig känsla att rulla ut med bilen nyputsad och kanske lackbehandlad? Nybilsgaranti och vagnskadeförsäkring gör att du kan fokusera på upplevelsen.

 Det är nu det börjar!
På serviceverkstaden hjälper vi dig med underhåll och tillbehör – så småningom kanske det är dags för nya däck? Tveka inte att ta kontakt med oss när det gäller din bil. Välkommen som kund till oss!